Nincs termék a bevásárlókosárban.

Moser hajvágógépek

Szűrők
oldalanként
Új Li-ionos akkuval! Kontúrvágó mely erős, sokoldalú, és biztonságos. Hajvágó penge gyors kicserélése. Tökéletes, pontos kontúrok. Opcionális kés készlet, finom vonalak és kreatív hajvágás. Szuperkönnyű és csendes. Professzionális DC motor, mely hangszigetelt.
30 000 Ft (Bruttó ár)
Új Lithium-ionos akkuval! Egy új dimenzió a kreatív fodrászoknak! Erőteljes vágás köszönhetően a nagy pontosságú köszörülés technológiának. Állandó fordulatszámon processzor vezérelt motor állandó forgácsolási erő, függetlenül az akkumulátor töltöttségi állapotától, vagy a haj szerkezetétől. Hang Információs Rendszer: különböző hangokat ad a töltés elindulásakor és a teljes feltöltéskor. Védelem a túlzott kopás ellen (OverloadProtection). Optikai információs rendszer: Akkumulátor töltöttségi állapotát és töltöttséget jelző LED lámpa. "Made in Germany".
60 000 Ft (Bruttó ár)
Egy új generációs, kombinált erejű kontúrvágógép. Ultra elegáns kontúrvágó, könnyen eltávolítható vágópengével és egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. A gyorsan levehető / felhelyezhető penge egység segítségével egy mozdulattal felhelyezhető másik vágó vagy tetováló penge egység. Kombinált működés, hálózatról és akkumulátorról egyaránt. Az akkumulátor folyamatos üzemideje akár 120 perc. Töltés 80 perc alatt. Rendkívül hatékony és megbízható Li-Ion akkumulátor. Nincsen memóriavesztési effektus. Integrált chip vezérli a motor működését, amely támogatja az egyenletes teljesítményt függetlenül az akkumulátor töltöttségi állapotától. Meglepően könnyű és csendes. A súlya csak 120 g.
57 000 Ft (Bruttó ár)
Tartalma: 1db mágneses 1,5 mm-es vezetőfésű; 1db mágneses 3 mm-es vezetőfésű; 1db mágneses 4,5 mm-es vezetőfésű.
5 500 Ft (Bruttó ár)
Kis méret, könnyű és praktikus, hosszú élettartamú. Tartós motor a professzionális igényekhez.
15 000 Ft (Bruttó ár)
Megbízható technológia a professzionális non-stop használatért. Folyamatos működésre tervezve. Különösen csendes. Különösen erős.
32 000 Ft (Bruttó ár)
Close