Nincs termék a bevásárlókosárban.

Szerkezetvédők

Szűrők
oldalanként
Speciálisan megalkotott keratint, hialuronsavat, növényi őssejteket, valamint organikus gesztenyevizet tartalmazó szérum, amely a samponos és maszkos kezelések szinergikus hatását lezárja és fenntartja. Hatóanyagai láthatóan javítják a gyengült hajszerkezetet, amely a használat után erősnek és egészségesnek tűnik. Használata: Hajmosás után a törölközőnedves hajra egyenletesen permetezzünk a készítményből, kezünkkel kíméletesen masszírozzuk a hajszálakba, nem kell kiöblíteni a hajból.
4 900 Ft (Bruttó ár)
Mély helyreállító kezelés botoxszal, mely két különböző terméken alapul: Egy keratinos-makadámia olajos folyadék hidratáló és helyreállító erején, valamint egy regeneráló keratinos hajerősítésen.
51 300 Ft (Bruttó ár)
A Recobond készítmény lehetővé teszi a hajfestést, szőkítést és egyéb vegyi kezelést a hajszerkezet károsítása nélkül. Egy professzionális rendszer, mely a munkafolyamatok során erőteljes védő és rekonstruáló hatást fejt ki a hajra. ✅ Védi a kén kötéseket a színezés és fehérítés alatt ✅ Megvédi a hajat a töredezettségtől ✅ Védelmet nyújt a hajszálaknak ✅ Puhává teszi a hajat ✅ Nem módosítja a színt ✅ Nem igényel extra hatóidőt ✅ Tartósan egészségesebbé és erősebbé teszi a hajat A Recobond képes visszaállítani a diszulfid kötéseket, melyek a folyamatos vegyi kezelések miatt megsérülhettek, továbbá védőréteget képez , ezáltal megerősíti a hajszálakat.
31 000 Ft (Bruttó ár)
Festést lezáró rekonstruáló kezelés quinoával és UV szűrővel a festett, elszíneződött, dauerolt vagy gyakori hajvasalástól, hajszárítástól rongálódott hajra.
3 700 Ft (Bruttó ár)
Természetes olaj alapú speciális kezelés E vitaminnal dúsítva.
4 450 Ft (Bruttó ár)
Close