Nincs termék a bevásárlókosárban.

Wahl

Szűrők
oldalanként
Mindenütt egyenletes vágást hoz létre, ideális kontúrozáshoz. "0" átfedésig állítható krómozott pengék, kifejezetten kopasz hajvágáshoz készült. Professzionális vibrációs motor a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
30 000 Ft (Bruttó ár)
Akár folyamatos, egész nap történő használathoz is kiváló választás. Tartós és megbízható professzionális motorral. Trimmeléshez, kontúrvágáshoz ajánljuk. Precíz, aprólékos munkához is megbízható társ. Akár kis kézbe is tökéletesen beleillik, így nők is kényelmesen használhatják. Magas precizitású vágóéllel.
39 000 Ft (Bruttó ár)
A Cordless Detailer Gold nagyon rövid, 0,4 mm hosszú vágási hosszával és a széles, T-formájú vágóélével – amely kontúrozáshoz és dupla nullás vágáshoz készült – ideális fodrászok és barberek számára, akik szeretnek nagyon precíz munkát végezni. Felhívjuk figyelmét, hogy a Detailer trimmer kevésbé alkalmas az érzékenyebb, vékonyabb fejbőrű vendégek számára (például idős emberek és gyermekek az éles vágópenge miatt! A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően, 100 perc üzemidővel, a Gold könnyedén dolgozik forgalmas szalonokban.
72 000 Ft (Bruttó ár)
WAHL Detailer vezeték nélküli kontúrvágógép (Barna/Króm)
57 000 Ft (Bruttó ár)
5 500 Ft (Bruttó ár)
9 000 Ft (Bruttó ár)
Close